Wie ben ik?

Gillian Gubbels (1968): ik heb ervaring opgedaan in diverse (leidinggevende) commerciële functies in kleine en grote organisaties tijdens perioden van sterke groei en veranderingen. Ik werk het liefst in 1 op 1 situaties. Vertrouwen, verbondenheid en humor naast ernst zijn de 3 peilers van waaruit ik acteer en snel resultaten boek. Al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling (“Aangezien je nooit uitgeleerd raakt, kun je niet vroeg genoeg beginnen…”) zijn de volgende opleidingen of trainingen gevolgd:

  • Trainer en coach in doorbraak- en transformatiemanagement
  • Kinder- en jeugdcounselor
  • Neurotherapeut, integraal neurofeedbacktrainer
  • Voedings- en leefstijlconsulent
  • HBO- medische basiskennis

Uit oprechte interesse en van nature aanwezige nieuwsgierigheid in de mens heb ik voor dit vak gekozen. Na zelf al een heel pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording afgelegd en diverse opleidingen gevolgd te hebben, heb ik ervoor gekozen hiermee andere mensen van dienst te willen zijn. Ik ben op mijn pad op het juiste moment een aantal mensen tegengekomen die me enorm geïnspireerd hebben. Mijn wens is dan ook om in mijn leven anderen te kunnen inspireren.

Ik voorzie in een veilige omgeving waarin eenieder zich op zijn/haar gemak voelt en mijn aanpak is persoonsgericht, open, vriendelijk, oprecht en respectvol. Ik ga geen confrontaties uit de weg. Kenmerkend: Grote verbondenheid met en respect voor de natuur, liefde voor mens en dier, sterke intuïtie naast een Groningse nuchterheid, oprechte interesse voor de ander, groot gevoel voor humor, goede luisteraar en spiritueel.

Iedereen heeft zijn eigen patronen ontwikkeld, manieren van omgaan met en reageren op alles wat je tegenkomt, door de manier waarop je gevormd bent. Die patronen zorgen ervoor dat je bij alles wat er gebeurt, op voor jou, dezelfde manier reageert. Mijn inzet is dat ik “anders” naar dingen kijk, waardoor je zelf ook andere mogelijkheden en invalshoeken gaat zien. En, zoals eerder gezegd, nieuwe inzichten leiden tot transformatie en dat is pas echt een verandering, een van duurzame aard. En dat is nodig als je echt iets wilt veranderen in je leven. Tenslotte zei Einstein het al: “De definitie van waanzin is steeds hetzelfde blijven doen en een ander resultaat verwachten”

Visie op coaching